11 Ocak 2018 Perşembe

Bekliyorum daha masum bir dizi...

İlk bölümünden itibaren beni etkisi altına almış nadir dizilerden biriydi aslında !
   
24 ekim 2014 te TRT ekranlarında yayın hayatına başlayan ve 30 mayıs ta son bölümü yayınlanan, çekimleri  Ödemiş Birgi'de yapılan   ' Yeşil Deniz ' hiç beklenmediği bir zamanda yapımcısının sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla ekranlara veda etti.
  Diziyi izledikçe  anlıyor insan dizinin isminin neden Yeşil Deniz olduğunu. Denizi hiç görmemiş  ,yeşil bir denizde masum bir hayat süren İsmail, Süleyman, Cemil ve Emin'in o menfaatsiz arkadaşlıkları.Bir çoğumuz kendini gördü dizideki karakterde, bir çoğumuzda içinde saklı tuttuğu karakterini buldu belki de...
Yönetmenliğini Yahya Sabancı'nın üstlendiği dizide aslında kötü karakter yok ,bir çok dizide olan çarpık ilişkiler yok. Dizide sevdikleri uğruna başını sürekli belaya sokan sadıçlar var..
   Masum, saf kalmış karakterler o ege şivesiyle ekranlarımızdaydı. Bir çömlek altınla mutlu oluruz diyerek başlayan ,fakat mutluluğun altın yada para ile olmadığını sevdiklerini kaybettikten sonra anlayan o masum karakterler. Dizide o kadar olay yaşanıyor ki aslında, tam mutlu olucak derken doğru ya; hayat bu bunlarda başımıza gelebilir dedirten sahneler, bana göre gerçek hayattan bir kesit aslında.. Kim bilir aynı kadro ile karşılaşırız belki yine.
   
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' old...

Populer Yayınlar