12 Ocak 2018 Cuma

Su ile gelen mucize


    Yapılan araştırmalar gösteriyor ki su ,vücudumuzun olmazsa olmazı. Organlarımızın işlevini yapabilmesi için gerekli olan suyun yararları saymakla bitmiyor.
  Cildin ihtiyacı olan nemi sadece su tüketerek bile sağlıyoruz aslında ,suya ihtiyaç duyan vücudumuz bizlere bunu idrar rengi ile anlatmaya çalışıyor eğer idrar rengini şeffaf değil ise demek ki vücudunuzda hayati fonksiyonlar için gerekli su miktarı yok. Günde içeceğimiz 8-9 bardak su hücrelerin yenilenmesini sağlarken aynı zamanda zararlı toksinleri vücudumuzdan atılmasını sağlıyor.Amerika ve batı ülkelerde görülen, obezite ve şeker hastalığının Japon' yada olmamasını Japonların fazla su tüketimine bağlayan uzmanlar sağlıklı ve zayıf kalmak için su tüketimine önem vermemizi söylüyorlar.
  Yazımızda suyun hayati önem taşıdığını ele aldık. Bir kesim var ki bu tezi ileriye taşımış hatta yurtdışında klinikler kurarak ülkemizde pek bilinmeyen  Water Fasting (su orucu) ile birçok hastalıktan kurtulmayı hedefliyor. Pişmemiş ham sebze ve meyve yediğiniz ilk günün sonunda bir bardak suyun içerisine 1 kaşık İngiliz tuzu ilave ederek bağırsakların temizlenmesini sağlıyorsunuz ve 21 gün süren bu tedavi sürecine başlıyorsunuz.
  Tedavi sonunda ortalama ortalama 18 kilo zayıflamanın yanı sıra bir çok hastalığa veda ediyorsunuz. Küçük bir uyarı eğer psikolojik olarak hazır değilseniz sancılı bir süreç sizi bekliyor demektir.

2 yorum:

  1. Reyting Tv Ailesi olarak Başarılar Dileriz... Bu Yazınızı okumamıştık.. etkili bir yazı

    http://www.reytingtv.com

    YanıtlaSil

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' old...

Populer Yayınlar