21 Ocak 2018 Pazar

Profesyonel Makyajın Olmazsa olmazı

Mercek altında bu kez Profesyonel makyajın olmazsa olmazlarından olan Kryolan firmasına ait Supracolor olacak. Genelde düğünlerde gelin makyajında kuaförlerin kullandığı ve makyaj bitiminde 250-450 tl arasında fiyat belirlenen özel makyajın ana maddesidir.
Günlük kullanıma kesinlikle uygun olmayan bir ürün, sebebi ise uygulama sonrası gözeneklerin kesinlikle nefes almaması  çünkü çok yoğun tabaka diye tabir edebileceğimiz yoğunluğa sahip bir ürün ,ciltte hasarlara sebebiyet verecektir sürekli kullanımda.Resimlerle yazı sonunda kapatıcılık etkisini göstereceğim. Elimizle sürmeyi başaramayacağımız ürünü ıslak sünger yardımı ile rahatça uygulayabilirsiniz. Fotoğraf çekimi ,özel davet ve yemeklerde ameliyat izini dahi gizleyerek hayat kurtaran ürün olarak makyaj masamızın en özel köşesini hak etmekte. Ben fondöten değil de kapatıcı olarak kullanmayı tercih ediyorum. Kullanmak istediğim bölgeye ıslak sünger yardımı ile uygulayıp üzerine doğallık vermek için pudra kullanıyorum. Sevgiler..
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' old...

Populer Yayınlar